Om Detur...

TORBEN K. SIMONSEN

Detur Rejser er en del af Aventura Travel Group med aktiviteter i Danmark, Sverige, Finland og Island og er etableret af tidligere ejere og ledere fra Bravo Tours i Danmark. 
 

Stor erfaring fra branchen

Med mange års erfaring i at tilbyde de bedste rejsetjenester på det danske marked er vi stolte af at kunne præsentere et fantastisk udvalg til de mest populære destinationer fra Danmark. Med vores nye tekniske platform og kontrakter baseret på vores lange erfaring i branchen, finder vi de bedste pakkerejser til dig til den bedste pris. Vi tilbyder den gode kvalitet, til en lavere pris!
 

300 flyselskaber – 2 millioner værelser

Vores database søger over 300 flyselskaber, og vi har adgang til over 2 millioner senge på alle de mest populære destinationer i verden, og vi vil med glæde finde den rette ferie til dig. Direkte fly fra de vigtigste byer i Danmark er vores prioritet, og vi har direkte forbindelse til alle de flyselskaber, der flyver direkte til og fra Danmark. Alle vores produkter er tilgængelige online - 24 timer i døgnet, og du vil få den seneste opdaterede pris i realtid.
 

Særlige grupper

Med vores store erfaring med at håndtere grupper til både private, foreninger, klubber og virksomheder etc., vil vi med glæde give dig vores bedste tilbud på en grupperejse - stor som lille. Er I 10 personer eller mere så send os en uforpligtende forespørgsel - og ellers kontakt os på tlf. 70 603 603 eller service@detur.dk - vi kan helt sikkert være med!

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Detur


 
 
 

Sociale medier


 
Visa MasterCard MoobilePay
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply
 
© Detur 2024