Iceland Excursions

ISLAND - UDFLUGTSMULIGHEDER

Eventyrlige Island – vi har her håndplukket de bedste udflugter når I er med os på denne rejse til Island. På nogle af dagene kan I vælge mellem to forskellige udflugter og alle kan bestilles i løbet af Jeres rejsebestilling og ellers ved at kontakte os senest 14 dage før afrejse.

Vær opmærksom på at nogle udflugter kan blive udsolgt.

De præcise starttidspunkter oplyses 7 dage før afrejse, sammen med mere konkret info på mødesteder etc.


Vi kan kontaktes på service@detur.dk eller tlf. 70 603 603

ISLAND - UDFLUGTSMULIGHEDER

Eventyrlige Island – vi har her håndplukket de bedste udflugter når I er med os
på denne rejse til Island. På nogle af dagene kan I vælge mellem to forskellige udflugter
og alle kan bestilles i løbet af Jeres rejsebestilling
og ellers ved at kontakte os senest 14 dage før afrejse.

Vær opmærksom på at nogle udflugter kan blive udsolgt.

De præcise starttidspunkter oplyses 7 dage før afrejse,
sammen med mere konkret info på mødesteder etc.


Vi kan kontaktes på service@detur.dk eller tlf. 70 603 603

ISLAND -
UDFLUGTSMULIGHEDER

Eventyrlige Island – vi har her håndplukket de bedste udflugter når I er med os på denne rejse til Island. På nogle af dagene kan I vælge mellem to forskellige udflugter og alle kan bestilles i løbet af Jeres rejsebestilling og ellers ved at kontakte os senest 14 dage før afrejse.

Vær opmærksom på at nogle udflugter kan blive udsolgt.

De præcise starttidspunkter oplyses 7 dage før afrejse, sammen med mere konkret info på mødesteder etc.


Vi kan kontaktes på service@detur.dk
eller tlf. 70 603 603

Onsdag 24. april 2024
Bytur i Reykjavik

Bytur i Reykjavik
Bytur i Reykjavik
Bytur i Reykjavik

UDFORSK REYKJAVIKS MAGELØSE GAMLE BYCENTER MED EN LOKAL GUIDE

Vi mødes ved ikonet for Reykjavik, Hallgrímskirkja kirke, helt præcist udenfor ved statuen af ​​Leifur Eiríksson. Turen går ikke op i klokketårnet, så I kan evt. vælge at komme dertil lidt tidligere og tage turen på egen hånd inden vi mødes. Bemærk kirkens åbningstider og adgangsgebyrer findes på www.hallgrimskirkja.is.  Vi begynder vores tur ved den smukke Hallgrímskirkja kirke på toppen af ​​downtown bakke. Kirken er det mest populære vartegn i byen og bagefter besøger vi den smukke skulpturpark af Einar Jónsson og lærer alt om nordisk mytologi. Senere slentrer vi gennem de maleriske gader i Þingholt-kvarteret mod bydammen. Vi fodrer ænder, gæs og svaner, der normalt findes i den nordlige ende af dammen. Fantastisk sjov for både børn og voksne og også en fælles aktivitet for lokale familier i weekenderne. Herefter fortsætter vi ind i rådhuset, ser vi det superstore topografiske kort over Island, og din guide vil forklare lidt om Islands fascinerende geologi og vulkanske historie. Vores tur går derefter gennem byens hjerte, og tager Jer ind i parlamentet, vores beskedne, men smukke katedral og stedet for de første vikingegårde i byen, inden vi besøger den travle gamle havn. Langs nordkysten af havnen besøger vi den imponerende Harpa Koncertsal.

Varighed cirka: 3 timer
Pris pr. person kr. 370,- 
 

Torsdag 25. april 2024
Golden Circle

Golden Circle
Golden Circle
Golden Circle

Se de unikke naturlige vidundere i Islands verdensberømte Gyldne Cirkel på denne fornøjelige tur til de tre mest ikoniske steder. Først vil du gå mellem to kontinenter ved Thingvellir (Þingvellir) Nationalpark, en spektakulær sprækkedal spækket med vikingehistorie og nu et UNESCOs verdensarvssted. Så vil du blive begejstret for de skyhøje springvand med overophedet vand ved Geysir Geothermal Area og det enorme to-lags 30 meter vandfald ved Gullfoss. Undervejs vil du blive behandlet med en fascinerende udsigt over Islands landskaber, sørg for at have dit kamera klar! Vi tilbyder en række muligheder og afgangstider for at gøre dette til en sjov oplevelse, du aldrig vil glemme!

Vikingehistorie og kolliderende kontinenter i Islands Þingvellir Nationalpark
Dit første stop på Islands berømte Gyldne Cirkel er Thingvellir (Þingvellir) Nationalpark, et sted med enestående naturlig skønhed og fødestedet for det islandske parlament. Vikingerne lavede deres love i tusind år og fejrede sommerfestivaler på dette fantastiske sted. Du kan gå mellem de tårnhøje nordamerikanske tektoniske plader og eurasiske tektoniske plader her, som deler sig fra hinanden med en hastighed på få millimeter om året. Island erklærede sin uafhængighed her i 1944, og i 2004 blev Thingvellir optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Forestil dig, at du går tur med vikinger på dette magiske sted!

Bobler af spænding ved Geysir geotermiske område
Det næste eventyr på din Golden Circle-tur er det verdensberømte Geysir geotermiske område i Haukadalur-dalen. Verdens gejsere har deres navn fra dette sted - Geysir betyder "at bruse" på islandsk. Geysir selv går i udbrud meget sjældent nu, men bare rolig! I nærheden er Strokkur meget aktiv, med springvand med kogende varmt vand, der svæver højt op i himlen hvert 10. minut eller deromkring. Det er virkelig en af ​​Islands must see attraktioner. Mærk jorden skælve under dine fødder, mens den gør sig klar til at eksplodere, og lugt svovlen i luften! Det er her, du virkelig kan opleve Islands kraftfulde underjordiske geotermiske energi på tætteste hold. Bare se hvilken vej vinden blæser!

Majestætiske Gullfoss-vandfald, Hvita-flodens gyldne vandfald
Din sidste forkælelse på vores Golden Circle-ture er en tur til Gullfoss-vandfaldet, som kan oversættes som "Gold Falls" er en kort køretur fra Great Geysir. Fodret af gletsjersmeltevand fra Langjökull-gletsjeren (den lange gletscher), vil du blive forbløffet over dette brølende vandfald i to niveauer, der styrter mere end 30 meter og derefter styrter dybt ind i en klippefyldt kløft. Hvis du besøger en solskinsdag, vil du se spektakulære regnbuer stige over vandet, eller hvis du er her om vinteren, vil vandfaldene i stedet være et frossent eventyrland! Sprøjteskyer hænger i luften, hvilket gør Gullfoss Vandfald til et sensationelt syn, og der er flere udsigtsplatforme, så du kan opleve det på forskellige niveauer. Vi stopper til frokost ved den fremragende Gullfoss Waterfall Café.

Erindringer der varer hele livet på en Golden Circle-tur i Island
De glitrende juveler i Islands krone, Den Gyldne Cirkel, er den perfekte introduktion til de spektakulære landskaber, som "Landet med Ild og Is" tilbyder dig! Med det ene betagende syn efter det andet klikker dit kamera hele dagen! Vores kyndige rejseguider vil være klar til at imponere dig med fascinerende historier om vikingearv og sjove fakta at tage med fra denne uforglemmelige oplevelse.

Varighed cirka: 8 timer
Pris pr. person kr. 520,-
 

Fredag 26. april 2024
Sydkysten - Den sorte strand

Sydkysten - Den sorte strand
Sydkysten - Den sorte strand
Sydkysten - Den sorte strand

Din sydislandske dagstur fra Reykjavík vil tage dig over et spektakulært bjergpas og gennem frodige landbrugsområder til sydkysten. Nyd en forbløffende udsigt, mens vi kører langs Islands berømte ringvej, flankeret af forrevne bjerge, glitrende gletsjere og tårnhøje vulkaner. Pas på Eyjafjallajökull, hvor et enormt udbrud stoppede verdens flytrafik i 2010! Se den ene vej for spændende glimt af Islands vidunderlige naturlige landskaber og fejende panoramaudsigt over Atlanterhavet på den anden. På denne uforglemmelige Islands sydkysttur vil du også opleve Seljalandsfoss-vandfaldets kraftfulde skønhed. Det er her floden Seljalandsá vælter ud for Eyjafjallajökull-gletsjeren mere end 60 meter ned i en dyb pool. Og du kan endda gå bag vandet for at se kaskaden fra den anden side, hvis du ikke har noget imod at blive våd! Tæt ved står Skógafoss, endnu et majestætisk vandfald, et af de mest berømte på Island og ofte med i Hollywood-film, tv-shows og musikvideoer! Din næste forkælelse vil være en mindeværdig gåtur på en af ​​de fineste strande i verden! Reynisfjara sorte sandstrand har vundet priser fra National Geographic og TripAdvisor, og du vil snart se hvorfor!

Varighed cirka: 8 timer
Pris pr. person kr. 820,-

eller

Super Jeep Safari

Super Jeep Safari
Super Jeep Safari
Super Jeep Safari

Det elegante Seljalandsfoss-vandfald er unikt i sin art, ved at du faktisk kan gå bag den styrtdykkende faldende vandløb uden at blive (for) våd, for en unik betragtningsvinkel. Efter et stop der går vi videre til den legendariske Thórsmörk-dal, der ligger mellem tre gletsjere, med et stop ved Gígjökull-gletsjeren længere oppe i dalen. Derfra kan du vandre op til kanten af ​​den storslåede gletscher Eyjafjallajökull, der går ned fra toppen af ​​en vulkan i et virvar af sprækker. Vi krydser de dybe og brusende floder, der vogter de skovklædte omgivelser i Thórsmörk, og du vil have tid til at vandre rundt i området og beundre nogle af de mange udsigtspunkter, det byder på. Thorsmörk er Islands mest populære vandreområde, da besøgende ikke kan undgå at være beæret over dets naturlige skønhed og betaget af dets charme. Kør tilbage til hovedstaden efter en helt igennem spændende Superjeep-udflugt.

Thórsmörk og Eyjafjallajökull tur højdepunkter:
• Seljalandsfoss vandfald
• Thorsmörk-dalen mellem 3 gletsjere
• Gígjökull • Flodkrydsning
• Fantastiske vandrestier

Denne tur varer 8-9 timer, afhentning fra dit hotel i hovedstadsområdet begynder cirka kl. 8:30 Det er vigtigt at forstå, at i Island kan du opleve alle fire årstider på mindre end én dag. Det er vigtigt at bære behageligt og passende tøj som vandtæt, vandresko, klæde sig i lag for at kunne nyde din rejse fuldt ud.

Varighed cirka: 9-10 timer
Pris pr. person kr. 2.175,-
 

Lørdag 27. april 2024
Sky Lagoon

Sky Lagoon
Sky Lagoon
Sky Lagoon

Lige uden for Reykjavik ligger Sky Lagoon, en utrolig termisk spa, hvor havet møder himlen på kanten af ​​verden. Det er baseret på at bruge det bedste fra Island fra natur, skønhed, vidunder og varme. Lagunen er perfekt til foryngelse og afslapning for sind, krop og sjæl i et rent geotermisk vand. 7-trins ritual Start med at slå dig ned og slap af ved lagunen og indånd den friske islandske luft. Det er tid til den kolde gletsjerpool kun for de modigste, hvilket efterlader dig med øget blodgennemstrømning og strammere hud samt en naturlig high! Besøg saunaen og den er betagende udsigt. Afbalancer varmen ved at gå langsomt gennem det kolde tåge-tåge rum ved at tage en dyb indånding og genopfriske dine sanser. Påfør signaturen Sky Body Scrub for en glødende hud. Træd ind i dampen og lad det fugtige maksimere de fugtgivende fordele ved bodyscrubben. Nyd øjeblikket i et rent blidt brusebad og mærk resultatet af ritualet. Sky Lagoon funktioner Sky Lagoon åbnede i maj 2021 og tilbyder et topmoderne omklædningsrum, brusere og omklædningsfaciliteter samt et bar- og restaurantområde. Efter 2 timers nydning af Sky Lagoons mirakuløse farvande, venter en returtransport på dig, forynget og forfrisket. En oplevelse for sind, krop og sjæl Mens nogen af ​​disse stop laver utrolige billeder til dit Instagram-feed, har de også alle rig historie og fascinerende historier, hver fortalt med deres nuancer af vores kyndige guider. At turnere Den Gyldne Cirkel og dyppe i Sky Lagoon er en uforglemmelig måde at opleve Islands naturlige vidundere for din krop, sind og sjæl.

Varighed cirka: 3 timer
Pris pr. person kr. 520,-

eller

Hvalsafari

Hvalsafari
Hvalsafari
Hvalsafari

Dette er den originale hvalsafaritur fra Reykjavík! Slut dig til vores meget entusiastiske og erfarne team i søgen efter hvaler, delfiner og fugle i Faxaflói-bugten! Det mest almindelige dyreliv, man støder på, er pukkelrygge, våger, delfiner og marsvin.

Oplev en magisk rejse ind i Faxaflói-bugten med vores ekspertbesætning og specialuddannede naturforskere. Udforsk hvalerne i Reykjavík under fremragende vejledning af vores marinebiologguider og lær alt om det utrolige dyreliv, der kalder Island deres hjem. Bugten er endda fuld af fugleliv, fra søpapegøjer og suler til lomvier og mere, der aktivt lever af de rigelige fisk, der findes i bugten. Storslåede landskaber omgiver området og tilføjer en unik kontrast til det store hav, hvor den spektakulære udsigt i horisonten bestemt ikke må gå glip af. Mød os på vores billetkontor ved den gamle havn i centrum af Reykjavík, hvor du vil bytte din forudbetalte kupon til boardingbilletter. Et par trin nede af molen finder du vores besøgscenter, der er faciliteret om bord på et ombygget fiskefartøj, der er permanent placeret ved molen. Det er her du vil møde besætningen. Gå nedenunder til bådens skrog og slentre gennem vores unikke flydende dyrelivsudstilling for at lære mere om de dyr, vi kan støde på på vores ture. Du går ombord på hvalsafaribåden gennem Besøgscentret, hvor du finder flere udendørs udsigtsplatforme, en opvarmet indendørs salon med store udsigtsvinduer, et cafeteria, hvor du kan købe lette forfriskninger, toiletfaciliteter og en garderobe, hvor du kan låne vores tæpper og overalls under turens varighed. Du kan opholde dig udenfor i den friske luft, men du er også velkommen til at slå dig ned i den opvarmede lounge og observere indefra. En af vores fremragende naturforskere vil give en live kommentar under hele turen og give dig besked om eventuelle observationer, mens vi går.

De mest almindelige hvalarter, vi støder på på vores ture, er vågehvaler, pukkelhvaler, hvidnæbbede delfiner og marsvin. Af og til ser vi andre arter som spækhugger, finhvaler, sejhvaler og langfinnede grindehvaler, men de er ikke så almindelige. Hvalerne er mest rigelige om sommeren, hvilket giver os en stor chance for at nyde og forstå dem i deres naturlige miljø. Hvert år fortsætter dog med at overraske os med de mange forskellige hvaler, vi ser om vinteren, og som vores forskning viser, opholder sig flere og flere hvaler i området hele året rundt!

Varighed cirka: 
Pris pr. person: 
 

Søndag 28. april 2024
Blue Lagoon

Blue Lagoon
Blue Lagoon
Blue Lagoon

Blue Lagoon geotermiske spa er en af ​​Islands mest populære turistattraktioner og af mange betragtet som en iboende del af hele Islands oplevelse. Betagende natur, ultramoderne faciliteter og en imponerende track record inden for healing er grundene til, at Den Blå Lagune trækker besøgende fra alle verdenshjørner til at vende tilbage. Flere daglige afgange og to adgangspakker at vælge imellem, når du booker din rejse til Den Blå Lagune, gør den perfekt at kombinere med andre dagsture. Grey Line Island tilbyder et par måder at komme dertil. Nyd et besøg på vej til eller fra lufthavnen. Start din tur på den mest beroligende og centrerende måde som muligt og stop ind ved Den Blå Lagune på vej fra lufthavnen eller rund din tur af på samme måde og tag en afslappende dukkert og lad Den Blå Lagune være det sidste du gør i Island . Du kan også bygge det ind i mange af vores andre ture og oplevelser.

KOMFORT ADGANGSPAKKE • Komfortadgang til Blue Lagoon inkluderer en silica muddermaske, et håndklæde og en drink efter eget valg.

Den Blå Lagune har ikke kun lagunens eksistens til geotermisk aktivitet, men hele anlægget - fra bruserum til cafélys - er drevet af geotermisk energi. Havvand siver gennem den porøse lavasten og kombineres med varmt grundvand for at skabe det karakteristiske mineralrige vand og silica mudder, der findes i Den Blå Lagune. Der er masser at lave i Blue Lagoon, og nøglen til fuldt ud at nyde din Blue Lagoon-oplevelse er at gå i tempo. Nyd dig selvfølgelig først i lagunens varme vand, mens kølig islandsk luft rammer din nybrusede hud. Men når du har varmet op nok, så tjek Blue Lagoon sauna og dampbade. Der er også et område kun til afslapning - det passende navn, afslapningsområde. Tag en smoothie i Lagoon Bar, og hvis du leder efter varmere vand, så søg de områder af lagunen med mest damp. Efter en opblødning i det varmere vand, gør dig klar til en ansigtsmaske, måske efterfulgt af en vandmassage med tilladelse til vandfaldet. Når man oplever al denne afslapning og hyggelige stunder, kan sulten komme. Men bare rolig, Den Blå Lagune har masser at tilbyde ved køb, i form af spisning, uanset din smag. Der er to ting, du bør huske på, inden du tager til Den Blå Lagune. Den første er, at du ikke glemmer at bruge balsam, fordi dit hår kan være en lille smule tørt, når du kommer i vandet. Det er også godt at bruge det inden du går ind i området, for at beskytte dit hår så meget som muligt. Den anden ting er at lade dine smykker ligge i din taske. Med hensyn til dine smykker, bedst at opbevare dem i dit skab, kan det være svært at finde en faldet ørering i det overskyede blå vand i Den Blå Lagune.

Varighed cirka: 3 timer
Pris pr. person kr. 895,-

eller

Horseback

Horseback
Horseback
Horseback

Perfekt til familier og rideentusiaster på alle niveauer, denne islandske ridetur giver dig muligheden for at ride på den fantastiske islandske hest, der blev bragt hertil i det 9. århundrede af de første vikingebosættere. Du vil ride med ekspert ryttere fra Laxnes Horse Farm, som vil dele interessante fakta og historier med dig om den islandske hest, naturen og historien

Højdepunkter
• Ridning på den fantastiske islandske hest
• Oplev naturen fra hesteryg
• Natur og historie omkring Laxnes Hestegård
• Inklusioner • Rundturstransport
• ridetur på islandsk hest (1 & 1/2 til 2 timers tur)
• Professionel rideturguide
• Nødvendigt køreudstyr

Rejseplan
Perfekt til familier og rideentusiaster på alle niveauer, denne islandske ridetur giver dig muligheden for at ride på den fantastiske islandske hest, der blev bragt hertil i det 9. århundrede af de første vikingebosættere. På vej ud fra Laxnes Horse Farm i udkanten af ​​Reykjavik tager denne blide ridetur dig med på et uforglemmeligt eventyr langs snoede back-country stier med smuk natur. Lige meget om du er erfaren rytter eller nybegynder, finder de dygtige ryttere hos Laxnes en hest, der matcher dine evner til rideturen. Når du vender tilbage fra din tur, vil du have en chance for at købe dig selv forfriskninger på Laxnes Horse Farm Saloon, før du går tilbage til Reykjavik.

Varighed cirka: 
Pris pr. person kr. 715,-

 

{"settings":{"id":128,"page":"widget","type":"widget","culture":"en","currency_id":9,"country_id":20,"city_id":0,"destination_id":0,"hotel_slug":"","osm_url":"https:\/\/{s}.tile.openstreetmap.org\/{z}\/{x}\/{y}.png","ta_rating_url":"https:\/\/detur.dk\/en\/rating\/ta\/get.json","lazy_cart":true,"prices_decimals_count":0,"use_hidden_recaptcha":true,"use_global_user_input":false,"destination_title":"Destination","group_destinations_by_country":true,"departure_date_type":"exact","highlight_charter_dates":true,"enable_only_charter_dates":true,"charter_dates_legend":"Charters","nights_type":"exact","view_flight_class_selector":false,"segments_amount_selector_type":"checkbox","show_only_recommended_filter":false,"filters_apply_method":"auto","show_important_info":true,"important_info_default_collapsed":true,"show_trip_advisor_rating":true},"form_defaults":{"city_from_id":3081,"destination_id":176,"date_min":"2024-04-25","date":"2024-04-24","date_from_min":"2024-04-23","date_from":"2024-04-24","date_to":"2024-04-27","nights":4,"nights_from":7,"nights_to":7,"adults":2,"kids":0,"child_ages":{"1":"5","2":"5","3":"5","4":"5"},"category":"","category_name":"- any -","class_type":"A","class_name":"- any -","segments_amount_name":"Only direct flights","segments_amount":[1],"only_direct_flights":false,"page":0},"form_data":{"cities_from_suggestions":[],"cities_from":{"12":{"name":"Denmark","cities":[{"id":3081,"name":"Billund"}]}},"destinations":{"Iceland":[{"id":176,"city_from_id":3081,"is_only_auth":false,"tour_id":0,"type":"dynamic","name":"Reykjavik","main_country_name":"Iceland","nights":0,"main_country_id":20}]},"start_dates":[],"charter_dates":{"3081":{"176":{"2024-04-24":[4]}}},"closed_dates":[],"hotel_categories":{"id_19":"5*****","id_12":"4+*","id_18":"4****","id_11":"3+*","id_16":"3***","id_9":"2*+","id_14":"2**","id_15":"Boutique","id_13":"Lejligheder","id_24":"Hostel","id_25":"Kun fly"}},"templates_checksum":[]}
Copyright © Detur 2023