Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores hjemmeside. Herunder for at vise dig et personligt indhold og målrettede annoncer, samt til at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Ved at besøge vores hjemmeside giver du samtidig dit samtykke til vores brug af cookies og andre sporingsteknologier.

BQ Alcudia Sun Village

LAS GAVIOTAS - CIRCUITO DE LAGO 60 07410 ID 58939
 43 km fra lufthavn
 WIFI
 Faciliteter for handicappede
 Safe2Stay
 Tæt på stranden
 TILKØB ALL INCLUSIVE
 For familier

Søg pakkerejse



Generel beskrivelse

Nærmeste strand: 600 m.
Nærmeste indkøb: 200 m.
Centrum: 300 m.
Lufthavn: 43 km (ca. 40 min. transfertid)

Dejligt familie-hotel i Alcudia med mulighed for All Inclusive

BQ Alcudia Sun Village er et dejligt familiehotel, der ligger i det skønne område Playa de Muro. Med flere forskellige swimmingpools, dejlige poolområder, børnevandland, legeplads og børneklub, er det et sandt paradis for det yngste publikum. Hotellets animationsteam sørger for sjov og underholdende aktiviteter igennem hele dagen, og sørger for, at også det voksne publikum er underholdt om aftenen med spændende og varierende shows.

Hvis i en dag ønsker at gå turen ind til Alcudiaś børnevenlige sandstrande, tilbyder hotellet endda at lave madpakker til at tage med på tur. De mange forskellige aktiviteter hotellet bla. Har at byde på omfatter ex. Minigolf bane, tennisbane, spillehal.

Værelser / lejligheder:
Lejligheder: Lyse og rummelige 2 vær. lejligheder med separat soveværelse og opholdsrum med spiseplads, tekøkken og mulighed for opredning. Alle er udstyret med 2 enkeltsenge, eget toilet og bad, samt balkon eller terrasse (maks. 2v+2b).Værelser: Eget bad og toilet, samt to enkeltsenge eller dobbeltseng (maks. 2 personer)

Pension:
Mulighed for morgenmad, halvpension eller All Inclusive. Hotellets all inklusive måltider bliver serveret fra buffet, og man vil her finde et spændende og varieret udvalg af nationale og internationale specialiteter. Ligeledes findes der flere forskellige barer og snackbarer, rundt omkring på hele resortet.

-De lokale myndigheder i Spanien har indført en miljøskat på alle hotelovernatninger på De Baleariske Øer, som Mallorca hører under. Afgiftspris. pr. nat pr. person over 16 år varierer fra €2,00 - €4,00 plus 10% moms, som betales direkte til hotellet ved check-in.

 • Fra Palma: kør mod Inca på motorvejen og derefter mod Puerto de Alcudia. Når du ankommer til Puerto de Alcudia, tag Artá ​​og kør gennem Playa de Muro (mod Can Picafort). • Underholdning

  Pool
  Aftenprogrammer
  Liggestole
  Parasoller
  Underholdning for voksne

  Aktiviteter

  Billard
  Bordtennis
  Dart
  Minigolf
  Tennis
  Aerobics
  Strand volley
  Squash
  Cykeludlejning

  Faciliteter & service

  Vasketøjs-service
  Billeje
  Gavebutik
  Aircondition ved lobby etc.
  Supermarked
  Mulighed for opbevaring af bagage
  Concierge
  Hotel safe
  Mulighed for læge

  Hotel faciliteter

  Børneklub
  24-timers reception
  Restaurant
  Parkering
  Tennisbane

  For børn

  Legeplads
  Spillerum
  Børnepool
  Børneklub
  Vandrutschebane
  Svømme-afsnit for børn
  Underholdning for børn
  Legeplads

  Restaurant service

  Bar
  Café
  Snackbar ved pool
  Højstole

  Mulighed for pension

  All Inclusive

  Sundhed & skønhed

  Massage

  Vigtigt

  Non-smoking establishment

  Betalingsmetoder

  American Express
  Diners Club
  MasterCard
  Visa
  Hotel BQ Alcudia Sun Village på kortet
  Copyright © Detur 2023