Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores hjemmeside. Herunder for at vise dig et personligt indhold og målrettede annoncer, samt til at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Ved at besøge vores hjemmeside giver du samtidig dit samtykke til vores brug af cookies og andre sporingsteknologier.
 
 

Aqua Hotel Montagut Suites

Vis på kortet ID 48378

Generel beskrivelse

Dette komfortable strandhotel ligger midt i turistcentret, kun 1,5 km fra Malgrat og kun 150 m fra det turkisblå hav og den attraktive sandstrand. Der er mange butikker, restauranter, barer og pubber i umiddelbar nærhed. Du kan også få direkte adgang til offentlig transport. Centrum af Santa Susanna ligger kun 400 m fra hotellet. Hotellet tilbyder en foyer, en børneklub og vekselbørs. Der er også en bar, en tv-stue og en restaurant, hvor gæsterne kan nyde en tilfredsstillende buffet. Juniorsuiterne har eget badeværelse, aircondition, satellit-tv og dobbeltseng. Der er en rummelig haveterrasse med en swimmingpool og en børnepool. Et underholdningsprogram for voksne, der byder på shows, dansearrangementer og konkurrencer, runder det, som hotellet tilbyder.
Oplysninger og restriktioner på grund af COVID-19Vi vil gerne henlede vores passagerers opmærksomhed på, at på grund af COVID-19 kan tjenester og åbningstider i fællesområder på hoteller være lukket eller begrænset. Det kan fx gælde restauranter, fitnessfaciliteter, skønhedstjenester og SPA, hvis det er muligt.

Lukninger og restriktioner kan ændre sig afhængigt af situationen i området til enhver tid.Hotelgæster skal følge og respektere karantænereglerne i området. Afstandsgrænser skal overholdes, alkohol og masker skal anvendes efter behov.Hotellets personale bruger masker og handsker afhængigt af situationen.

Hotelværelser og lejligheder rengøres efter karantænebestemmelser.
Hotel Aqua Hotel Montagut Suites på kortet
Copyright © Detur 2023