Mere om DeturTryghedspakken – Rejsegarantifonden – Pengene tilbage 


Når du rejser med Detur er du i trygge hænder. Udover at vi har mangeårig erfaring i den rejsebranche, så er vi medlem af den Islandske garantifond og vi følger også det danske Udenrigsministerie. Hvis de fraråder ikke nødvendige rejser 14 dage før afrejse, så skal du naturligvis ikke rejse. Og vi refunderer selvfølgelig pengene for rejsen straks til dig.


Fleksible rejselængder


På mange destinationer flyver vi på flere forskellige ugedage. Derfor har du også rigtig god mulighed for fleksible rejselængder. Måske var det noget med en 3 dages tur, eller måske 10 dage i stedet for 7 eller 14 dage. Når du søger rejsen kan du nemt se hvilke ugedage vi flyver og du kan vælge det antal dage, som passer dig.

 

Bedste priser og grupperejser


Vores database søger over 300 flyselskaber, og vi har adgang til over 2 millioner senge på alle de mest populære destinationer i verden, og vi vil med glæde finde den rette ferie til dig. Direkte fly fra de vigtigste byer i Danmark er vores prioritet, og vi har direkte forbindelse til alle de flyselskaber, der flyver direkte til og fra Danmark. Alle vores produkter er tilgængelige online - 24 timer i døgnet, og du vil få den seneste opdaterede pris i realtid. Med vores store erfaring med at håndtere grupper til både private, foreninger, klubber og virksomheder etc., vil vi med glæde give dig vores bedste tilbud på en grupperejse - stor som lille.


 

 
 
 

Sociale medier


 
Visa MasterCard MoobilePay
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply
 
© Detur 2024