Rejser til Kemer, Tyrkiet


Ved foden af de smukke grønne Taurus bjerge og helt ud til Middelhavet på Tyrkiets sydkyst ligger den skønne og afslappede badeby Kemer. Tilbage i tiden ernærede indbyggerne sig primært af appelsindyrkning i den lille landsby, som med tiden har vokset sig en del større. Men heldigvis i forening med naturen og uden der må bygges højhuse etc. Alt skal være i lav stil og overalt ser du de små bygninger, torve og små gader. 

Vi benytter både Antalya Lufthavn (AYT) og Gazipasa Lufthavn (GZP) ved Alanya. Gazipasa er primært i skolernes sommerferie hvor vi benytter SAS fra Kastrup. Til Antalya flyver vi fra både Kastrup, Billund og Aalborg. 

  

Om Kemer


Forenden af den hyggelige gågade, finder du Kemers idylliske centrum og den store mondæne Marina. Her ligger også Moonlight Beach og den hyggelige Moonlight Park med små restauranter og forlystelser. Her oplever du for alvor den afslappede atmosfære, der kendetegner Kemer overalt. Gågaden går helt ned til bymidten og har et stort udvalg af butikker og små hyggelige restauranter.

 


Strande


Moonlight Beach, der ligger tæt på marinaen og ved Moonlight Park har lavere vand og grovkornet sand. Et rigtig hyggeligt og atmosfærefyldt område, også skønt for børnene. Liggestole kan lejes af de forskellige restauranter som ligger lige ned til stranden og i Moonlight Park. Citystranden på den østlige side af marinaen er mere med rullesten og vandet er mere klart.

 

 

Natteliv


Kemer har et afslappet natteliv med enkelte diskoteker og barer. Det største udvalg findes i byens centrum omkring den store Marina.

 

 

Tips


Vi flyver primært med følgende flyselskaber 
Billund: Vi flyver hele året med Pegasus flere gange ugentligt
Kastrup: Vi flyver hele året med SAS, SunExpress og Pegasus flere gange ugentligt
Aalborg: Vi flyver fra marts til oktober med Pegasus flere gange ugentligt
Aarhus: Ingen afgange
Lufthavn: Vi benytter primært Antalya (AYT) men også Gazipasa (GZP) eks. i skolernes sommerferie
Flyvetid: 4 timer
Sprog: Tyrkisk
Befolkningstal: Ca. 18.000
Valuta: Tyrkiske Lira
Drikkepenge: Der gives normalt 5-10%
Elektricitet: 230V, runde 2- og 3-stik. Der behøves ikke adapter i f.h.t. DKRejselederservice


Ophold i Kemer er på egen hånd, men vi er altid til at komme i kontakt med. Når I rejser med os får I vores vagtnumre, der er bemandet døgnet rundt 24/7. 


 
 
 

Sociale medier


 
Visa MasterCard MoobilePay
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply
 
© Detur 2024