Generel beskrivelse
Fem minutter fra Avignon by, et charmerende provencalsk landsted fra 1850 beliggende i en storslået og fredelig have med indendørs og udendørs pool og en gastronomisk restaurant, som er nævnt i de mest prestigefyldte kulinariske guider. Chef de Cuisine, Philippe BOUCHER er Maître Cuisinier de France og studerede hans kunst hos Paul Bocuse og George Blanc. André Trestour, direktør for restauranten, er en passioneret sommelier. Hotellet er medlem af det prestigefyldte udvalg af "Small Luxury Hotels of the World" og "Châteaux et Hôtels Collection".|Spa de Cassagne, et 500 m² unikt område med velvære og afslapning tilbyder en indendørs pool, jacuzzi, sauna , dampbad, farveterapibruser og fitnessrum samt kabiner til massage og Hormeta skønhedsbehandlinger.|Charmerende 5-stjernede hotel, værelser og suiter indrettet i Provences farver, der åbner ud til fuglesang i haven.
Hotel
Auberge de Cassagne & Spa på kortet